fbpx

Bas van der Veldt over waar het Leven echt om draait als CEO

Foto van Bas van der Veldt
Leestijd: 2 minuten

De negende aflevering van de podcast en voor mij is dit een hele bijzondere aflevering. Ik heb namelijk een gesprek met Bas van der Veldt!

Bas van der Veldt is CEO van AFAS Software, een van de meest succesvolle bedrijven van Nederland. Een bijzonder gesprek, want ik heb zelf als medewerker bij AFAS mogen werken en ken daarom het bedrijf ook van binnenuit. Een prachtige kans om Bas het hemd van het lijf te vragen. Geen vraag heb ik achtergehouden. 

Bas is niet de doorsnee CEO en heeft een hele eigenzinnige blik op leiderschap en het leven. Hij voert dit niet alleen graag door binnen AFAS, maar deelt ook graag zijn mening hierin. Hij is een veelgevraagd spreker en veel mensen kennen hem daarom ook van een presentatie of een TV-optreden.

In deze Podcast is Bas heel openhartig over alle vragen die hem worden gesteld. Hij geeft antwoord op de grote vragen zoals: wat is geluk en wat is succes? Maar het gaat ook over zijn persoonlijke valkuilen en lessen van het leven. Maak je klaar voor een berg aan inzichten in een uur tijd!

Wil je een reactie geven op dit artikel? Dat ontvang ik graag! Stuur mij via deze link direct een bericht.

Jos Loock

Jos Loock

He hallo! Mijn naam is Jos Loock en ik ben de oprichter van Leventje. Het is mijn doel om via Leventje jouw leven een stuk mooier te maken. Dit op een praktische manier. Simpel en vooral zonder bullshit, want daar staat het internet al vol mee. Inspiratie waar jij daadwerkelijk wat mee kan. Lees mijn verhaal

Krijg exclusieve tips
Die ik alleen deel met
mijn whatsapp contacten

Scan de QR-Code met je telefoon om jezelf toe te voegen.

Via de knop stuur je mij een Whatsapp bericht, waardoor ik je kan toevoegen aan mijn contacten. 

De vervelende cookiemelding.... Deze website maakt gebruik van noodzakelijke cookies om te zorgen dat jij de beste website ervaring hebt!