fbpx
Foto van Bas van der Veldt
Leestijd: 2 minuten

Bas van der Veldt over waar het Leven echt om draait als CEO

De negende aflevering van de podcast en voor mij is dit een hele bijzondere aflevering. Ik heb namelijk een gesprek met Bas van der Veldt!

Bas van der Veldt is CEO van AFAS Software, een van de meest succesvolle bedrijven van Nederland. Een bijzonder gesprek, want ik heb zelf als medewerker bij AFAS mogen werken en ken daarom het bedrijf ook van binnenuit. Een prachtige kans om Bas het hemd van het lijf te vragen. Geen vraag heb ik achtergehouden. 

Bas is niet de doorsnee CEO en heeft een hele eigenzinnige blik op leiderschap en het leven. Hij voert dit niet alleen graag door binnen AFAS, maar deelt ook graag zijn mening hierin. Hij is een veelgevraagd spreker en veel mensen kennen hem daarom ook van een presentatie of een TV-optreden.

In deze Podcast is Bas heel openhartig over alle vragen die hem worden gesteld. Hij geeft antwoord op de grote vragen zoals: wat is geluk en wat is succes? Maar het gaat ook over zijn persoonlijke valkuilen en lessen van het leven. Maak je klaar voor een berg aan inzichten in een uur tijd!

Wil je Gratis Exclusieve Content
én Persoonlijk Advies?

Om je echt verder te helpen in je leven heb ik de Groei Tools gemaakt. Deze stuur ik direct gratis naar je toe als contact van Leventje. Wat je krijgt is mijn e-book, inspirerende achtergronden, Toolbox én persoonlijk advies.

Jos Loock

Jos Loock

He hallo! Mijn naam is Jos Loock en ik ben de oprichter van Leventje. Het is mijn doel om via Leventje jouw leven een stuk mooier te maken. Dit op een praktische manier. Simpel en vooral zonder bullshit, want daar staat het internet al vol mee. Inspiratie waar jij daadwerkelijk wat mee kan. Lees mijn verhaal

Scan de QR-Code voor de Groei Tools!

Download QR Code Groei Tools

Je gegevens zijn 100% veilig, Beloofd! :)

Download de Leventje Groei Tools (t.w.v. €79,-) met E-book, achtergronden, advies en cursus. Tijdelijk gratis

De Leventje Meditatie Cursus (t.w.v.€79,-)
Tijdelijk gratis voor de eerste 500