fbpx
Foto van Menno Braakman
Leestijd: 3 minuten

Menno Braakman over het verbinden van Wetenschap met Spiritualiteit

Spiritualiteit en Wetenschap lijken ver uit elkaar te liggen, maar Menno Braakman ziet het als twee werelden die juist bij elkaar horen. Menno brengt deze twee werelden samen en wil anderen graag inspireren met zijn levensverhaal en technieken die hij heeft geleerd. 

Voor Menno is het een lange weg geweest om zijn “ware” ik te vinden. Als kind werd hij gepest en heeft dit uiteindelijk kunnen omdraaien door zelf de populaire jongen te worden. Dit was voor hem ook niet het antwoord, want opeens liep hij tegen nieuwe dingen aan.  

Zo ontstonden bij Menno burn-out klachten tijdens zijn carrière en moest hij noodgedwongen zijn koers aanpassen. Jaren lang vertelde hij anderen hoe zij hun leven moesten verbeteren, maar zelf paste hij die technieken niet toe. Het was voor hem nu tijd om het zelf toe te passen. Hij kwam erachter wat er echt voor nodig is om je leven om te gooien. Zoals hij dat zelf zo mooi zegt: “je moet je maskers afzetten”.  

Dit proces kwam echt in beweging toen hij een gesprek had met een numeroloog. Menno was hier heel sceptisch over, maar uiteindelijk gaf deze numeroloog hem de antwoorden die hij nodig had. Menno raakte zo geobsedeerd door de numerologie dat hij inmiddels zelf een van de bekendste numerologen is van Nederland. 

Voor mij was dit een bijzonder mooi gesprek. Menno is namelijk enorm open over zijn leven en heeft duidelijk zijn eigen maskers afgezet. Menno maakt direct een oprechte connectie. Een inspirerend persoon met een bijzonder gedachtegoed. Een gedachtegoed waar ik zelf sceptisch naar toekijk, maar door Menno kan ik er met bewondering naar luisteren. Hij weet daadwerkelijk de wetenschap te verbinden met de spiritualiteit. Gewoon een heerlijk gesprek!

Wil je Gratis Exclusieve Content
én Persoonlijk Advies?

Om je echt verder te helpen in je leven heb ik de Groei Tools gemaakt. Deze stuur ik direct gratis naar je toe als contact van Leventje. Wat je krijgt is mijn e-book, inspirerende achtergronden, Toolbox én persoonlijk advies.

Jos Loock

Jos Loock

He hallo! Mijn naam is Jos Loock en ik ben de oprichter van Leventje. Het is mijn doel om via Leventje jouw leven een stuk mooier te maken. Dit op een praktische manier. Simpel en vooral zonder bullshit, want daar staat het internet al vol mee. Inspiratie waar jij daadwerkelijk wat mee kan. Lees mijn verhaal

Scan de QR-Code voor de Groei Tools!

Download QR Code Groei Tools

Je gegevens zijn 100% veilig, Beloofd! :)

Download de Leventje Groei Tools (t.w.v. €79,-) met E-book, achtergronden, advies en cursus. Tijdelijk gratis

De Leventje Meditatie Cursus (t.w.v.€79,-)
Tijdelijk gratis voor de eerste 500