fbpx

Splinter Chabot – Van een Passie voor Politiek naar Unieke TV-persoonlijkheid

foto van Splinter Chabot
Leestijd: 3 minuten

Splinter Chabot, de rijzende tv-ster voor wie het slechts een kwestie van tijd is tot iedereen hem kent. In ieder geval klinkt de naam “Chabot” bij veel mensen bekend in de oren en dat is niet gek, want Splinter is de zoon van Bart Chabot. Het zal alleen niet lang meer duren voordat er wordt gesproken over “de vader van…”, want Splinter timmert hard aan de weg.

Wie is Splinter Chabot?

Splinter Chabot is een tv-persoonlijkheid die bekendheid kreeg vanuit zijn rol als Landelijk Voorzitter van de JOVD, de onafhankelijke jongerenorganisatie van de VVD. De landelijke bekendheid van Splinter begon toen hij aantrad als landelijk voorzitter. Hierdoor debuteerde hij in november 2017 als tafelheer bij De Wereld Draait Door

Hoe werd Splinter Chabot bekend?

Zijn authentieke persoonlijkheid bleek niet op onopgemerkt, want Splinter werd steeds vaker gevraagd om zijn inbreng te geven bij verschillende programma’s. Dit resulteerde uiteindelijk zelfs in zijn eigen tv-programma “Splinter in de Politiek” op Nederland 3. Op jonge leeftijd al een eigen tv-programma, maar dat is pas het begin. Er staat voor Splinter namelijk nog heel veel op de planning.

Hoe gaat Splinter met die bekendheid om?

Hoe ga je opeens om met al die bekendheid? Hoe ga je om met al die druk die de televisiewereld brengt? Is hij al succesvol en wat is succes eigenlijk voor hem? Allemaal vragen die uitgebreid aan bod komen in de podcast aflevering van leventje, waarin Jos Loock in gesprek gaat met Splinter Chabot. 

Splinter Chabot in de Podcast van leventje 

In de Podcast gaat Jos Loock in gesprek met Splinter Chabot. Ze kennen elkaar al uit de tijd waarin ze beiden voorzitter waren bij de JOVD en samen met elkaar optrokken. Een bijzonder en uniek gesprek waarin Splinter met prachtige verhalen komt om zijn punten duidelijk te maken.

Het is een aflevering die meer dan het luisteren waard is. Splinter is een van de meest bescheiden personen voor het succes wat hij al heeft behaald. Een voorbeeld voor velen. Veel luisterplezier!

Wil je een reactie geven op dit artikel? Dat ontvang ik graag! Stuur mij via deze link direct een bericht.

Jos Loock

Jos Loock

He hallo! Mijn naam is Jos Loock en ik ben de oprichter van Leventje. Het is mijn doel om via Leventje jouw leven een stuk mooier te maken. Dit op een praktische manier. Simpel en vooral zonder bullshit, want daar staat het internet al vol mee. Inspiratie waar jij daadwerkelijk wat mee kan. Lees mijn verhaal

Krijg exclusieve tips
Die ik alleen deel met
mijn whatsapp contacten

Scan de QR-Code met je telefoon om jezelf toe te voegen.

Via de knop stuur je mij een Whatsapp bericht, waardoor ik je kan toevoegen aan mijn contacten. 

De vervelende cookiemelding.... Deze website maakt gebruik van noodzakelijke cookies om te zorgen dat jij de beste website ervaring hebt!